Болестта Рак и лечение

Информацията е предназначена за хора, които са минали по пътеката на здравето и затова са стигнали тук. (Пиша това на фона на факта, че най-близкият ми приятел почина благодарение на "лечителят" - лекар с диплома, който прокарваше политиката на химиотерапия). Относно химиотерапията - натам Ви водят (на заколение) две логически групи "лекари":
  • изроди, които правят това самоцелно
  • некадърници, които друго не могат да правят

И едните, и другите са достойна храна за прасетата в Белене.

Дотук с политиката. Един от механизмите за лечение:
  • спиране на наркотиците (най-вече легалните такива: цигари и алкохол)
  • спиране на най-отровната храна завинаги: млякото и неговите деривати
  • ежедневен режим: 1) изворна вода на ставане (колкото се може повече); 2) час по-късно джинджифил (да се дозира внимателно, първоначално може да е само 1 грам, никога повече от 10 грама (предпазна горна граница, макар че е индивидуално)); 3) само растителна храна като домати,  леща, грах, боб, картофи (само сурова или варена); 4) магданоз и копър (колкото се може повече); 5) без хляб или само хляб без мая;

Режимът изисква поне месец. Желателно е да се изчисти тялото с дестилирана вода за 24 часа (без консумацията на нищо друго) преди да се започне. Наред със смъртносните за гъбичната инфекция (т.нар. Рак) джинджифил, копър и магданоз, са ядките от кайсии и горчив бадем.