Катун или Родина

Няма по-зловещо нещо за родината от държава-катун-колония, в която курвите-антибългари дирижират цирка на мракобесието, празнословието и  подобаващия цинизъм (особено тези ционистки отрепки - цк на бкп (архивите се пазят, независимо че ДС-пачаврите "ги изгориха" - "винаги готови", озъбени кретени...)). Има някакви ялови органични обекти през последните 30 години (особено последната "линия" уроди, назначена и дирижирана с конкретната цел "намери и унищожи България и Българина"), за които Алеко е писал и страдал цял живот. Но говедото-маса отново се радва, има си палячовците - подобни нему тикви; и гнусното, вегетативно забавление продължава. Дори се надява тая осколка... На живот?!

Колкото до "елита" - сред редиците му от гадини са на челни места "професорите" (да, тези фекалии са професори) по българска филология, история, философия и прочие хуманитарни мухоморки, които правят пяна само при спомена за Русия (макар че СССР обучи тези мърши на четмо и писмо), като същите тези антибългари са измислили думата русофизми; тези същите сополи се диплят като дърти мушами, когато стане дума за рязаните, които са видими и от космоса (не само циганите и техните анти-човешки, дежурни постъпки 24х7), но мълчат като натровени риби.

Цялата политика е антибългарска. Но реакцията е постна:

  • газят децата и пенсионерите по пешеходните пътеки: народът мълчи (дрогиран бил, дори се сърдел, че е арестуван и... полицията го пуска тихомълком; кривоустата не се трогва, не е личен проблем)
  • продават наркотици на децата в училище: народът мълчи (това било пропаганда, защото "МВР залови всичките 49 грама кокаин за изминалата година")
  • циганите бият и убиват всяка нощ пенсионери: народът мълчи (пак пропаганда било; според кривоустата нямало ресурс в МВР и в селата да се оправят кой как може - толкоз)
  • циганите съдят българи, които мислят и се държат като българи: народът мълчи
  • циганите се множат като хлебарки: народът мълчи  (лайната-рожби на цк на бкп получиха уверението, че ще имат царския живот и са вече там - в концлагера-краварник; техните наследници-издънки са сега на власт - тези боклуци, които не могат говорят и родния си език...); но дори и машите-кукловоди не го отричат - те спират парите за българските майки, за да ги дават на циганите - да раждат по 300 кърлежа на година на "фамилия" (Пазарджик 1992 ще им припомни какво е фамилия)
  • и т.н., и т.н. - все "красиви" логически разклонения, водещи само до едно - геноцид спрямо българите

Уважение към фуражката-антибългарин, който следва антиконституционната политика?

Наакана работа, вярно е, но има един (може би два) процента, дето не лижат гъзове, и не слугуват на никой - те са имунната система на нацията.

Всички "диригенти" са лайновози и предатели... И чакат от един негър помощ? Е няма как да стане, курви!

Особено когато го няма Вапцаров. Няма Армата. Няма го и въжето.

Това е положението, г-н Константинов.

Засега.